Tryghed

Få en roligere nattesøvn

Der er mange ting at bekymre sig om som virksomhedsejer. Med Synsdata, er der en lang række ting du IKKE behøver at bekymre dig om:

Vi passer på dine data

Vi ved hvor vigtige alle dine oplysninger om kunder, fakturaer, synsrapporter mv. er for din forretning. Med Synsdata behøver du ikke at bekymre dig om sikkerhedskopiering eller backup af dine data. Alle dine date gemmes i Synsdata – og kan nemt hentes frem igen.

…år efter år

Du kan nemt fremfinde alle data, år efter år. Find dine 8 år gamle synsrapporter på få sekunder, eller se regnskabet for 2011. Eller sammenlign omsætningen fra de sidste tre år med få klik.

Sikker backup

Vi går med livrem og seler, når det kommer til sikkerheden af dine data. Vi tager mange backups af alle dine data, så du altid har sikkerhed for, at dine data er beskyttet.
Glem derfor alt om at huske sikkerhedskopiering af vitale virksomhedsoplysninger. Hvis de er gemt i Synsdata – passer vi rigtigt godt på dem for dig.

Ingen data gemmes på din computer

En anden fordel ved Synsdata, er at du aldrig kommer til at miste data hvis din computer stjæles eller bliver ødelagt. Alle data gemmes hos Synsdata – og der er ikke nogen data der bliver gemt på din computer. Så skulle uheldet være ude, og din computer går i stykker – så skal du blot købe en ny – og så er du i gang med Synsdata igen. Med alle data intakt!