Spar tid

Vi gør dine arbejdsrutiner hurtigere og lettere

Vi gør meget for, at du kan spare tid. Både når du syner – men også når du laver nogle af de mange andre arbejdsrutiner i virksomheden. Det er bl.a. derfor, at vi har gjort det muligt med et enkelt klik at sende fakturaer og kontoudtog til alle dine branchekunder – på én gang. En arbejdsrutine som vi ved, at flere af vores kunder tidligere brugte flere dage på.

Afslut, udskriv og send synsrapporten med ét klik

Når du har gennemført et syn i Synsdata kan du udskrive synsrapporten til kunden, og indsende synsrapporten elektronisk til Trafikstyrelsen med ét klik. Herefter guider vi dig atter til forsiden af Synsdata – hvorfra du kan se dagens arbejdsskema – klar til næste kunde.

Kom hurtigt i gang med synet

Vi har gjort det enkelt for dig at modtage dine kunder, uanset om de har bestilt tid – eller kommer forbi til et drive-in syn. Et enkelt klik – og så er du i gang med synet.

Vi respekterer dig – og din tid

Som udvikler af software, betragter vi det som en af vores fornemste opgaver ikke at spilde din tid. Derfor forsøger vi hele tiden at udtænke nye måder, hvorpå vi kan gøre dine arbejds- opgaver ved computeren lettere og hurtigere at løse.  Vi vil hellere have at du bruger tiden sammen med dine kunder, fremfor foran computeren.