Prisen

Ingen uforudsete udgifter

Vi vil gerne have, at du kender dine IT udgifter ud i fremtiden – og at der ikke pludselig kommer uforudsete udgifter, der vælter budgettet. Derfor betaler du en fast månedlig pris afhængig af, hvor mange brugere og synshaller du har – og du kan derfor nemt budgettere ud fra dette.

Vi tilretter gratis til nye krav fra Trafikstyrelsen

Trafikstyrelsen kommer løbende med nye krav – og har også introduceret flere ændringer af deres IT-system: eSYN, som alle synsvirksomheder skal være koblet sammen med via deres IT-systemer. Synsdata sørger for at du hele tiden har et synsprogram, der lever op til myndighedernes krav.

Gratis opdateringer

Selvom Synsdata er et komplet system, som er blevet fintunet igennem mere end 8 år, fortsætter vi med at forbedre systemet. Alle opdateringer sker helt automatisk – og uden yderligere beregning for dig og din synsvirksomhed.

Vi arbejder løbende på, at du kan spare penge

En stor del af vores opdateringer har fokus på, at forbedre dine vilkår i markedet – og dermed dit indtjenings- potentiale. Når vi f.eks. arbejder med, at du kan spare tid – er det jo også fordi at vi ved, at din tid sammen med dine kunder skaber mere værdi – end tiden brugt foran computeren.