Branchens bedste

Vi VIL være de bedste

Vores mål har fra starten været, at give vores kunder markedets bedste program. Vi har lyttet til vores kunders ønsker siden starten af 2005 – og har i samarbejde forfinet og forbedret alle arbejdsprocesserne. Vi ser det som vores fornemste opgave, at give brugerne af Synsdata de allerbedste arbejdsbetingelser.

Vi giver dig konkurrencemæssige fordele

Vi arbejder løbende på, at forbedre din virksomheds chancer i forhold til dine konkurrenter. Bl.a. ved at forenkle dine arbejdsrutiner – og give dig mere tid til kundepleje. Ligeledes prøver vi, at give dig fordele med et stærkt statistik- modul, hvor du bedre kan se hvordan din forretning udvikler sig, f.eks. efter en markedsføringskampagne.

Vi reagerer hurtigt

Vi leder hele tiden efter måder, hvorpå vi kan forbedre systemet – og herunder holder vi selvfølgelig også øje med markedet. På grund af den måde Synsdata er opbygget, kan vi reagere hurtigt på nye ønsker eller markeds- krav. Selvom nye lovkrav nogle gange varsles med meget kort løbetid, kan vi hurtigt tilbyde dig en ny tilrettet version af Synsdata. Alle opdateringer sker helt automatisk – uden at du skal foretage dig noget.

Vi passer godt på dine kunder

Vi har ekstra fokus på dine kunder – og deres oplevelse af din virksomhed. Vi arbejder meget med begrebet troværdighed – dvs. det, at din kunde oplever jeres virksomhed troværdig. Det gør vi bl.a. ved, at gøre lidt ekstra ud af, at gøre synsrapporten overskue- lig og let læselig. Men også i høj grad ved at give dem en god oplevelse, hvis de vælger at booke igennem vores online booking.
Vi har også fremadrettet fokus på tiltag, der vil forbedre dine kunders oplevelse af din virksomhed.

En fremtidssikret løsning

Synsdata skal ikke installeres på din computer. Du logger i stedet for på Synsdata, med samme type sikkerhed som du benytter til din netbank. Synsdata er udviklet som Software-as-a-Service (SaaS) og er en såkaldt cloud-løsning. En løsningform, som alle store virksomheder, for tiden arbejder hen imod – men som har været brugt af Synsdata siden 2005.