Værdi for pengene

Kend dine udgifter

Synsdatas priser er bygget op, så du altid kender dine udgifter. Der er ingen skjulte gebyrer eller ekstraregninger når du benytter dig af Synsdata. Du betaler i stedet en kendt fast månedlig licensafgift, hvorefter Synsdata tager sig af:

  • Vedligeholdelse og videreudvikling af Synsdata
  • En altid opdateret version af Færdselsstyrelsens eSYN
  • Hjælp til at overholde gældende lovkrav
  • Sikker backup af alle dine data

Leje - ikke eje

Der er mange fordele ved at leje – fremfor at eje et system. Der er en grund til, at denne form for forretnings- model er ved at blive fremherskende. Ved et køb overlades du ofte selv med ansvaret for at tage backup af dine data, og skal selv afholde udgifterne når nye lovkrav skal implementeres i det gamle system.

Med Synsdata, bliver du i stedet for en del af et levende program - der har udviklet sig konstant lige siden starten i 2005.

Automatisk skifte til nye versioner af eSYN

Med Synsdata skal du ikke tænke på merudgifter, når Færdselsstyrelsen laver nye versioner af eSYN, eller udruller nye lovkrav.

Vi opdaterer løbende og gratis Synsdata, så du hele tiden har et program der lever op til Færdselsstyrelsens krav.

Tid er penge

Der er mange steder, hvor man unødigt kan komme til at spilde sin tid. Ikke mindst foran computeren. Som udvikler af software, betragter vi det som en af vores fornemste opgaver ikke at spilde din tid. Derfor forsøger vi hele tiden at udtænke nye måder, hvorpå vi kan gøre dine arbejdsopgaver ved computeren lettere og hurtigere at løse.

God service skaber værdi

Synsdata har løbende fokus på at give dig de bedste forudsætninger for at yde dine kunder en god service. Vi vil hellere have at du bruger tiden på dine kunder, fremfor foran computeren. Det er vi overbeviste om, at du også vil kunne aflæse på din bundlinje.