Priser

Kend dine udgifter

Med Synsdata får du ingen ubehagelige ekstraregninger. Du betaler en fast månedlig licens, og kan på den måde nemt budgettere med dine IT-udgifter.

Opstartsgebyret er fjernet

Vi opretter din synsvirksomhed gratis i Synsdata, og hjælper dig igang. Din betaling starter når din første kunde besøger synshallen.

Alle priser er eksklusiv moms. - Priserne er gældende fra 1. januar 2024


Få fuld adgang i alle grundpakker

Få adgang til alle mulighederne i Synsdata - uanset størrelsen på din virksomhed!SOLO-abonnement

Som enkeltmandsvirksomhed kan du få glæde af vores SOLO-abonnement. Du får fuld adgang til alle Synsdatas funktioner, herunder vores online booking. SOLO-abonnementet giver adgang for én bruger – og oprettelse af én synsbane.

DUO-abonnement

Hvis I er to ansatte i virksomheden, kan I bruge vores DUO-abonnement. I får fuld adgang til alle Synsdatas funktioner. DUO-abonnementet giver adgang for to brugere – og mulighed for oprettelse af op til to synsbaner med hver sin online booking. DUO-abonnementet benyttes også, hvis det er en enkeltmands virksomhed – der har synsbaner på to forskellige lokationer.

STANDARD-abonnement

Synsdatas STANDARD-abonnement giver adgang for fire brugere – og oprettelse af op til to synsbaner med hver sin online booking. Når du vokser ud ad rammerne for et DUO-abonnement, skifter du automatisk til et STANDARD-abonnement. Hvis du har brug for mere end fire brugere eller mere end to synsbaner, betaler du for et STANDARD-abonnement, samt et ekstra beløb for hver enkelt medarbejder eller synssted.

Synsdata et kom plet system til syn

Komplet løsning til din synsvirksomhed


Gratis flådesyn

Gratis flådesyn

Skal du foretage flådesyn kan du gratis få oprettet en eller flere flådesynslokationer i Synsdata gratis.Gratis flådesyn

Vikar brugere

Uanset størrelsen på din synsvirksomhed kan der til tider være brug for hjælp i synshallen, og derfor tilbyder vi, at du kan oprette vikar-profiler i Synsdata. Vikarens første login i hver måned er gratis og herefter koster vikaren 32kr/dag. Du behøver altså ikke opgradere din synsdata licens hvis der kun er tale om en synsmand der kommer i korte perioder ved f.eks ferie eller sygdom.

Opfylder Færdselsstyrelsens krav til synsbranchens IT-systemer

Kvalitet

Du er med Synsdata garanteret et stabilt og brugervenligt program, hvor du altid kan være sikker på at du lever op til Færdselsstyrelsens krav til synsbranchens IT-systemer.Fuld adgang med din grundpakke

Vores grundpakker bygger på mængden af synsbaner og brugere, men alt hvad vi tilbyder i Synsdata er tilgængeligt fra start!Vokser din synsvirksomhed?

Når du har behov for flere synsbaner eller brugere kan du løbende tilføje ekstra.


Storkunderabat

Har din virksomhed mere end 10 enheder (synsbaner eller brugere) får du glæde af vores storkunderabat. Rabatten er for enhed nr. 11 og fremefter.