Prøv Synsdata gratis

Prøv Synsdata gratis – og uden binding!!

Du har nu chancen for at prøve Synsdata, uden at du skal binde dig. Vi er overbeviste om, at du efter de to gratis måneder har lyst til at lade din virksomhed fortsætte med at bruge Synsdata.

Hvis du efter de to måneder alligevel ikke ønsker at fortsætte, kan du kvit og frit stoppe – uden nogen betaling eller gebyrer.

Sådan fungerer det

Ring til vores dygtige team og få besvaret alle de spørgsmål du måtte have. Så kan vi finde ud af hvordan Synsdata vil kunne hjælpe dig, og hvordan du eventuelt kan starte den gratis ’test-periode’.

Du vil få fuld adgang til Synsdata, og vil altså ligeledes kunne indsende synsrapporter mv. til Færdselsstyrelsen.Er vi skingrende skøre..?

Lidt skøre er vi nok ;o) Men vi tror så meget på vores program, at vi føler os overbevist om at du også vil blive glad for de mange brugervenlige funktioner der er i Synsdata. Og vi tror at du vil sætte pris på alle de steder i Synsdata, hvor vi har brugt RIGTIG meget tid på at sikre, at DU kan spare tid.

Vi ser sådan på det… Hvis du ikke er blevet overbevist efter to måneder, så har vi ikke gjort vores job godt nok. Og du kommer ikke til at møde sure miner, hvis du ikke skulle være overbevist. Så vil vi bare sige dig tak for at vi fik chancen.


Det er nemmere at skifte end du tror

Vi har mange synsvirksomheder der er skiftet fra andre systemer - så vi ved af erfaring hvor nemt et skifte kan være.

Vi kan på få timer gøre dig klar til at starte op med Synsdata. Så ring til os - og hør hvordan din virksomhed kan få glæde af Danmarks bedste synsprogram.
Vi hjælper dig igennem hele opstarten, og kan også overføre kundeoplysninger mm. fra dit gamle system, hjælpe med integration af regnskabsprogram mv.