En komplet løsning

Programmet til syn...

Synsdata er udviklet som et værktøj for bilsynsvirksomheder. Vi har gjort meget for, at man får de bedste forudsætninger for at arbejde med bilsyn. Vi sørger også for at kommunikationen med Færdselsstyrelsens eSYN altid er opdateret til gældende version! Vel og mærke uden ekstra regninger!

...og til alt det andet

Der er mange arbejdsopgaver i en synshal - og mange drejer sig ikke om selve synet. I Synsdata har vi gjort meget for at indarbejde alle disse ekstra arbejsopgaver. F.eks.: fakturering, udskrivning af kontoudtog, håndtering af branchekunder, følg med i din virksomheds udvikling med vores statistikmodul mm.

Nemt at komme i gang

Du behøver ikke nogen besværlige installationer for at komme i gang med Synsdata. Alt hvad du behøver, er en computer, en printer og en internet forbindelse. Så er du stort set klar til at gå i gang med Synsdata.

Log på overalt

Det er enkelt at logge på Synsdata. Hvorfor ikke ordne regnskaberne på din hjemmecomputer siddende i din sofa, fremfor at gøre det i selve synshallen. Du kan få adgang til Synsdata fra lige så mange computere du måtte ønske, uden at dette ændrer på prisen.